Viure MésSa bruixa Pilar
Viure més
Sa quadrilla d'en Perot
Res no existeix
Balència-Varcelona
Un record és un record
Ai, quina alegria
Per sentir-te respirar
Es teu nom escrit
Dibuix de sal

Per veure ses lletres de ses cançons clika aqui...Fes clik aqui

Aquest disc és el resultat d'una llarga història que no contaré. Tan sols diré algunes coses que he descobert fent el camí.
VIURE MÉS dins la contradicció és la norma vital. Sé que no hi ha res definitiu, però segueixo buscant no sé què. L'amor és la meva llum. Amor, amor i sexe, amor i drogues, amor i rock'n'roll. Estimar és un esport que es practica díficilment quan estàs en un món d'animals rabiosos i desesperançats. Perill: ses al.lotes, xiquetes i noies del país estan reprimint cada cop més la seva capacitat d'estimar. Com ho farem els homes per viure més si perdem la referència ? No sé, suposo que si no ens assassinem tots a mansalva és perquè ens estimem. De vegades voldria passar la resta de la vida desitjant viure més tot el temps amb aquella il.lusió, aquella vivència que va marcar sa meva adolescència. Per sempre VIURE MÉS.

Han enregistrat Viure Més:

Hi han col·laborat :

Antoni Nicolau :Veu i Guitarra,
Jaume Nicolau :Baix i Veus
Biel ferrer : Bateria
Àngels casas : Saxo
Carles grimalt :Guitarra, Piano i Veus
Àlex Tenas, Joan Vinyals, Pep Pascual, Petete, Pep Gol, Enric Lindo i Tito Busquets.
Col.laboració especial de Tomeu Penya, per cortesia de la discogràfica BLAU i de Trui espectacles a la cancó "Ai, quina alegria"

Crèdits:


Ocults amb Tomeu Penya a L'estudi el dia de la gravació de "Ai quina alegria"

Enregistrat als estudis TRAMA de Badalona el mes de Juny de 1994 Per Enric Lindo i assistit per Pep Merino
Una producció de REYES R. TORIO per a AL.LELUIA RECORDS S.C.P
Disseny gràfic de
Medi T ·VITAMINA
Fotografia contraportada: Andoni Canela
Il.lustracions de Mònica Fuste
Fotografia de Tomeu Penya: Martí Escude
r
Dedicacions i Salutacions:
CAO
Dedicam sa cançó "Un record és un record" a s'illa germana de Menorca, i especialment a sa gent de Ferreries.
Salutacions a tota aquella gent que hem pogut conèixer per tot arreu dels Països Catalans durant l'última gira de concerts Ocults 93-94: Son Severa, Tona, El Masnou, Oliva, Colònia de Sant Jordi, Campanet, Ondara, Porto Cristo, Ontinyent, Llubí, Sant Llorenc des Cardassar, Alaró, Porreres, Consell, Ferreries, Sueca, Via Fora BCN, Cas Concos, Sala Zeleste BCN, Sant Julià de Vilatorta, Calvià, Binissalem, Vic, Castelló, Vilafranca del Penedès, Manacor, Inca, Manlleu, 1994: Universitat Central Barcelona, Sóller, Jesús Pobre, Torelló, Andorra, Marratxí, Port d'Alcúdia, Pego, Es Mercadal, Campanet, Algaida, Sant Llorenc Savall, Son Macià, Santa Coloma de Queralt, Santa Maria d'Oló, Sant Quirze del Vallès, Montblanc Bellpuig, L'Escala, Igualada.

Si esteu interessats en obtenir mes informació del grup, en mantenir correspondència amb algun d'ells, ho podeu intentar indicant el nom del component, a la següent adreça:

www.ocults.com/cao.html

Viure Més

© 1999, 2000, 2001 - Ocults
contac info / site credits