Petites CosesMés que mai
Petites coses
Ones
Qui pot (fer-te mal)
Algun dia
Sa nostra força
No és tard
Empès pel desig
Ningú
Allò que ens unia

Per veure ses lletres de ses cançons clika aqui...Fes clik aqui
Aquest disc va començar a néixer a l'estiu del 97 a Sineu, poblet que va ser per als nostres redequetedequepadrins l'antiga capital del Regne de Mallorca.
Allà, entre concert i concert, entre poble i poble, entre gent d'aquí i gent d'allà, pomadeta va i pomadeta ve, jo me tancava dins una casa antiga, buida i silenciosa, esperant l'ajuda de les parets per posar en ordre, damunt la taula, tot el paperam de petites notes, idees, paraules, vides, que havia anat acaramullant aquests darrers anys. Provant de casar-les amb aquells acords que anaven sortint (...per casualitat?). I si no sortien ells, ho feia jo. Sortia a les tantes de la nit a caminar per tots aquells carrerons silenciosos. Jo sabia que darrera cada portal hi havia mil històries de temps enrera , que mai coneixeria. Malgrat tot, de la fosca i el silenci m'arribaven petites coses...
Això és lo que tal vegada podries escoltar en aquest disc, que va anar creixent acabat l' estiu, com sempre al local d'assaig de Manacor , amb en Jaume, en Biel i en Carles i més tard amb la Reyes Torio a la tasca de producció.
També s'hi van afegir altres músics, com n'Andreu Martínez, i després d'inacabables discussions entre tots - quan mos hi posam, sembla que no hem d'acabar mai- anaren sortint les idees de cada un , les crítiques de tots els altres...
Va ser així com les noves cançons prengueren cos ... i vida?. Ah, això ens ho hauràs de respondre tu quan venguis- que vindràs- a qualsevol concert . I no deixis de fer-ho, només així sabrem que ha valgut la pena parir aquestes "Petites coses" per a tu.

Han enregistrat Petites Coses:

Hi han col·laborat :

Antoni Nicolau :
Veu i Guitarra,
Jaume Nicolau :
Baix i Veus
Biel Ferrer :
Bateria
Carles Grimalt :
Guitarra, Teclats, Harmonica i Acordeó
Marc Grau - Guitarra
Andreu Martínez - Guitarra
Kike Serrano - Teclats
Tito Busquets - Percusió
Joan Jarana i Mariajo Jarana - Veus a "Ones"
Pep Pasqual - Saxo i seccions de vent

Agraïments:

Crèdits:

Gràcies a tota aquella gent que assistint als concerts de: Manacor (Grimmi's), Muro, Cerdanyola, Palma (sa Font), Pòrtol, Alguaire, Barcelona (Sala Savannah), Mollerussa, Mancor de la Vall, Sa Pobla, Sta. Maria del Camí, Sant Francesc de Formentera, Alaró, Sta. Maria d'oló, Felanitx, Vila-Real, Fornalutx, St. Sadurní d'Anoia, Lliçà d'Amunt, Súria, Bellpuig, Barcelona (La Mercè), Biniamar, Mercat de Música Viva de Vic, Binissalem, Sils, Barcelona (Born), Vic, Manresa, Cas Concos, Sant Celoni, Muro, Balaguer, Barcelona (Casa de Menorca), València (Tirant de Rock), Pòrtol, Barcelona (Casal Joves Sarrià), Sóller, Barcelona (Festa de la Diversitat), Palma (Correllengua), Inca, Son Servera, Mancor del Vall, Lliçà de Vall, Sant Lluís, Barcelona (Universitat D'estiu), Campanet, St Andreu de Llavaneres, Petra, Sta Maria del Camí, Sant Celoni, St Guim de Freixenet, Campos, St Llorenç d'es Cardassar, Caimari, St Hipòlit de Voltregà, Sarrià de Ter, Palma ( I Diada de Mallorca), Barcelona (Gràcia), Barcelona (Sala Bikini), Muro, Barcelona (Gràcia), Inca, Maó, Ciutadella, Palma (universitat de les Illes Balears), m'hos han ajudat a parir aquestes petites coses.
Enregistrat als estudis TRAMA
de Badalona el mes de Desenbre
de 1997 Per Enric Lindo i assistit
per Pep Merino
Una producció de REYES R. TORIO per a AL.LELUIA RECORDS S.C.P
Disseny gràfic de Xanxullosxanxullos@puntcom.net

 

Dedicacions:

Cao:


Antoni

Dedico aquest disc a una persona desconeguda que va entregar-me un escrit-dedicatòria a un concert a la Universitat de Castelló, i que començava dient "algun dia en algun lloc a tu mateix et trobaràs"; a Míriam per acceptar jugar amb mi a "mai no és tard enlloc", a la pluja màgica de Ferreries el dia de sant Bartomeu, a un amor impossible que mai no podrà ser, a sa caseta encantada de Sineu, a n'Albert Pla, n'Andreu Martínez, en Joan Fonés, na Guiomar, na Maria Antònia, na Maria Glòria, i na Carme.
                             Biel
Vull dedicar aquest disc a sa persona que més he estimat i que ja no tenc al meu costat, a sa meva família, a sa meva amiga Isa, a n'es meus amics que no anomenaré ara però que ja queda clar qui són, i en general a totes ses persones que lluiten dia a dia i que saben apreciar totes ses petites coses que els hi brinda sa vida.
Si esteu interessats en obtenir mes informació del grup, en mantenir correspondència amb algun d'ells, ho podeu intentar indicant el nom del component, a la següent adreça: www.ocults.com/cao.html .

 

                               Jaume
Aquest disc el vull dedicar a totes aquelles persones que d’una manera o altra han seguit i han donat suport als Ocults, a n’es cans i es moixos,a Cati Mari i Mallorca So al complet, a ses de Lleida, a n’en Pau i en Pere, a na Magdalena i també a n’Àngels, a n’en Joan i na Carola, a ses “dexones” de Lloseta i Consell i a ses “Milhojas” de ca’n Roca.
                                                              Carles
Dedico aquest disc als meus pares pel "money", al meu tio Joan per fer es meu "curro" quan som de "bolo". A ses alimanyes de Pòrtol, a sa gent, ses pomades i els cavalls de Ferreries pels tres dies més llargs de tot s'estiu, a sa gent que me convida a pomada als "bolos". A l'Andreu Martínez per deixar-me fer un "solo". Al Joan Fornés per baixar el fader quan el faig, i a tu perquè me dóna la gana.

© 1999, 2000, 2001 - Ocults
contac info / site credits